Contact

Adres
Universiteitscafé Piecken

Studentencomplex Hoogeveldt

Professor Bromstraat 54

6525BB Nijmegen


Internet

www.piecken.nl

info@piecken.nl


Liever telefonisch contact? Stuur dan een mail met daarin jouw contactgegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Openingstijden

Dinsdag vanaf 20.00 uur

Maandag, woensdag en donderdag op afspraak


Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag is er de mogelijkheid voor besloten feesten en activiteiten. Op deze dagen zijn wij voor andere gasten helaas niet geopend.


Iets verloren

Ben je tijdens een feest of borrel in Piecken iets verloren dan kun je bij ons terecht elke dinsdag t/m donderdag vanaf 20.00 om zelf even te komen zoeken. Gevonden kledingstukken of tassen hangen wij aan onze kapstok. Telefoons, camera’s, sleutels of portemonnees bewaren wij twee weken achter de bar. Doordat er verschillende mensen werken bij Piecken heeft het geen zin om te mailen of te bellen, wij zijn niet dagelijks op de hoogte van recent verloren artikelen. Je zult dus eventjes bij Piecken langs moeten gaan.


Route

Hoe vind ik mijn weg naar Piecken voor een gezellig avondje uit. Door op de onderstaande link te klikken die je gelijk naar google maps toebrengt.Verder Piecken?

Je vindt ons natuurlijk op Facebook, Hyves en Twitter, waar je gezellig verder kunt praten over Universiteitscafé Piecken.